Over

Brus' identiteit

 

Geoffrey en Kathy, Broer en Zus, vormen het kloppend hart van BRUS.

 

De vrolijke zelve Kathy , 25 jaar jong, en masterchef in wording. Heeft reeds enkele jaren ervaring in de horeca, waar haar "Katheau" uitgroeide tot een begrip in Oostende voor al wie op zoek was naar een lekkere dagschotel.

Ondertussen volgt Kathy -steeds met succes- opleidingen in de gastronomie allerhande. U hebt dus nog wat tegoed ...

 

 

 

Geoffrey ontvangt u steeds als een joviale gastheer zodat u zich steevast thuis voelt..

Na 14 jaar ICT trekt hij de deur van AZ Damiaan achter zich dicht. Gesterkt door zijn vrouw en 2 lieve prinsessen en ongelooflijk ambitieus bewandelt hij dit nieuwe avontuur in zijn leven. Een droom die werkelijkheid wordt.

Brus' geschiedenis

 

Brus is waar ooit de Landgraaf en meubels defour furore kenden...

In 2014 kochten Kathy en Geoffrey het gebouw gelegen aan de stationsstraat 23, te Gistel. Het gebouw dat in Gistel gekend was als "De Landgraaf" of "Defour meubelen". Het gebouw had nog de nodige charme maar was dringend toe aan een grondige opknapbeurt.

Na maanden zwoegen mag het resultaat meer dan gezien worden. Een dikke pluim voor de familieleden, architecten en de aannemers die geholpen hebben dit met de nodige enthousiasme en kennis van zaken te realiseren.

 

Brus' specialiteiten

Garnaalkroketten

Niets kan tippen aan de zelf gemaakte en gesmaakte garnaalkroketten. Met liefde voor de kroket en de garnaal staat dit garant voor een absolute smaakbom!

Artisanaal ijs

Wat dacht je van op de gezellige, groene binnentuin te komen genieten van de zon en een lekker ijsje. Voeg daarnaast wat verse slagroom, chocolade of vers fruit aan toe en waan je in de 7e hemel.

Barista koffie

Zeg niet zomaar koffie tegen een barista koffie. Met passie voor het vak wordt u steevast verrast door de verschillende koffies en presentatiemogelijkheden. Alle zintuigen worden ongetwijfeld geprikkeld!

Brussini

Weldra ongetwijfeld in de Van Daele terug te vinden door zijn originaliteit en zijn waar genoegen. Verschillende soorten te verkrijgen en elk biedt iets uniek. Een must voor wie zichzelf graag eens verwent op iets lekkers!